Skip to content
Haal je rijbewijs met kwaliteit!

Gastenboek

Wilt u uw ervaring met Autorijschool Het Begin kwijt? Plaats dan hieronder uw tekst in het gastenboek.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Bart van Helvoirt <bartmaster51@hotmail.com>

De autorijlessen van Autorijschool ” Het Begin ” zijn zinvol en leerzaam. Op een veilige manier haal je je rijbewijs. Blijven corrigeren om zo het beste eruit te halen. We hadden een leuke tijd samen, Mo.

Zoë <zoelefevere@hotmail.com>

Autorijschool Het Begin is een hele fijne rijschool en zeker een aanrader. Naast dat Mo altijd gezellig een praatje houdt en grapjes maakt, is hij ook een hele fijne rij-instructeur. Hij legt je alles tot in de puntjes uit, snap je het niet, doet hij het nog een keer. Hij heeft geduld, heel veel geduld en weet hoe hij met emoties moet omgaan. Af en toe natuurlijk streng, maar zeker niet onrechtvaardig.

Mo, je bent een ontzettende aardige, grappige en geduldige rij-instructeur! Dankzij jou heb ik veilig mijn rijbewijs weten te halen. Ik zal je grapjes nooit vergeten (‘kebab’). Het was altijd gezellig!
Jongens en meisjes, allemaal bij Mo gaan lessen. Je hebt een leuke tijd en de les vliegt zo voorbij. Daarnaast haal je op een fijne manier je rijbewijs!

Mo, bedankt!

Farhia Elmi <Farhiaelmi7@gmail.com>

Eerste keer geslaagd!! Dankzij Mo heb ik mijn rijbewijs kunnen halen. Het is echt een aanrader. Mo is een toffe rijinstructeur en alles wordt duidelijk uitgelegd. Geduldige, aardige en behulpzame man. Wat wil je nog meer! Niet twijfelen,gewoon doen!!

Heel erg bedankt Mo!:)

Piotr Szymczyk <piotr1989@gmail.com>

Ik ben zeer tevreden over mijn rijlessen avonturen bij autorijschool het Begin. Je voelt je als beginnend bestuurder gelijk op je gemak bij relaxte Mo.
Mo geeft heldere uitleg en geeft ook gelijk je verbeterpunten aan tijdens het rijden. Niets meer dan lof voor Mo! Ik kan alleen maar mensen aanraden om te gaan lessen bij autorijschool het Begin!

Mo bedankt voor de lessen en de lekkere kebab;) !

Vincent van Helfteren <vincentvanhelfteren@hotmail.com>

Autorijschool Het Begin is voor iedereen aan te raden, wil je een top rijinstructeur die weet waar hij mee bezig is, dan ben je hier aan het goede adres. Mo hartstikke bedankt voor alles, je lessen waren altijd duidelijk en leerzaam (en gezellig natuurlijk). Deze rijschool is voor iedereen aan te raden!

Bedankt voor alles Mo!!!

Farah Saddik <farah_wijdane@hotmaill.com>

Autorijschool Het begin is zeker een aanrader als je echt je rijbewijs wilt binnen halen. Dankzij deze rijschool en natuurlijk Mo heb ik mijn rijbewijs veilig behaald. Er word op gemak van alls uigelegd en op tijd ik begreep het meteen en leerde er meteen van! Dus mensen grijp je kans! Het is een lieve rij instrecteur.

Bedankt Mo voor al je steun en hulp!

Roy van berkel <Royvddries@hotmail.com>

Ik raad iedereen aan om bij het begin te gaan lessen!
chillste rij instructeur, heb me vanaf het begin altijd goed gevoelt, alles werd goed en krachtig uit gelegd. Ik ving alles gelijk op omdat Mo altijd duidelijk was over alles. Ik heb veel gelachen met mo hij doet altijd relaxt, alleen soms was hij wat strenger maar dat hoort er gewoon bij.

Bedankt voor alles Mo!

Sander <sander-smit@live.nl>

Streng docht rechtvaardig wanneer nodig, maar bovenal een joviale en prettige rijinstructeur. Goede humor en plezante ritjes gegarandeerd, mocht je in zee gaan met Autorijschool Het Begin. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik in één keer geslaagd ben. Louter lofuitingen voor deze soepele baas annex held in ontkenning.

Mo, bedankt!

ASha <as45@hotmail.com>

In 3 maanden mijn rijbewijs gehaald,echt super goede rijinstructeur.Mo is heel duidelijk,correct,geduldig en super gezellig,en heeft een empatisch vermogen.Mo je heb me er doorheen gesleept Thanks voor that!!.Echt mensen een absolute aanrader!!Zoals je altijd zei AAAAAAAAAAAAAAShhhhhhhhhha!!

Barbara <barbara_dwi@yahoo.com>

Autorijschool Het Begin en instructeur Mo zijn helemaal geweldig! Mo heeft alles duidelijk uitgelegd. Veel oefenen voor alle dingen die ik minder goed beheers. Dus ben ik in de tweede keer geslaagd!!! Top en Bedankt!

Bart <bart_smarius@hotmail.com>

In 5 maanden heb ik mijn rijbewijs behaald :) . Mo geeft duidelijke uitleg en ik raad hem zeker aan! Mo Bedankt!

Helma <helmatje87@hotmail.com>

Binnen 7 maanden mijn rijbewijs in de pocket! Dankzij rustige, prettige, humorvolle lessen van Mo voelde ik me op mijn gemak in de auto! Mo is een goede instructeur die naar je luistert, met je meedenkt en je af en toe je gang laat gaan. Mo is flexibel en heeft altijd wel een plaatsje voor een uurtje les. Top!

Mo, Gracias!!

Loes Sluiters <loessluiters@hotmail.com>

Eerste keer geslaagd! Duidelijke instructies en goede herhaling van stof. Ben altijd met plezier in de auto gestapt! Bedankt

Bas van Ierland <Basvanierland@hotmail.com>

Rijbewijs behaald dankzij kwaliteit lessen. Er wordt vaak stof herhaald, waardoor alles erg snel aangeleerd wordt en als het ware gaat het rijden dan vanzelf!

Ben nog steeds veilig op pad en hoop dit ook zo te houden!
Tnx ;)

Hanny van der Steen  <hannyvandersteen1956@hotmail.com>

Ik heb mijn rijbewijs in drie keer gehaald dankzij de rijinstructeur want die heeft mij er wel doorheen geholpen als ik het niet meer zag zitten. En op je 56ste nog je rijbewijs te gaan halen en te slagen dat zegt wel wat over de persoon die je les geeft. En ik kan je wel zeggen dat hij wat met me te stellen heeft gehad zo eigenwijs als dat ik ben.

Bedankt!

Pascal  Eekhof  <p.eekhof@breda.nl>

In een onverwacht korte tijd haalde ik het rijbewijs. De lessen waren fijn, eerlijk en goed. Als je zelf er hard aan wilt werken dan helpen ze je goed op weg. Het is een fijne, eerlijk, goede en prettige rijschool die ik iedereen kan aanraden! Bedankt voor mijn rijbewijs :-) .

Groet, Pascal

Amanda Schellingerhout <a.schellingerhout@live.nl>

Autorijschool Het Begin en met name de rij-instructeur Mo is helemaal top!

De lessen zijn ontzettend goed. Hij neemt echt de tijd om je alles te leren, de stof wordt duidelijk uitgelegd, regelmatig herhaald en er wordt goed gewerkt aan de aandachtspunten. Zit je even niet lekker in je vel, dan probeert hij je hier echt mee te helpen.

De rij-instructeur is een topgozer. Super aardig, goede dosis humor, begripvol, eerlijk, rustig en ontzettend goed in zijn vak. Hij weet heel goed waar hij het over heeft en hoe hij jou het beste kan helpen. Hij staat er echt voor!

De auto rijdt heerlijk, ziet er altijd netjes en schoon uit, er mankeert niets aan en het is gewoon een hele fijn auto om in te rijden (niet te groot).

Het Begin heeft mij altijd netjes overal van op de hoogte gebracht en heeft ook echt geprobeerd te helpen (bijvoorbeeld door de examendatum te vervroegen). Kortom: een hele goede rijschool die ik echt aan kan raden!

Dus Het Begin / Mo… Bedankt!

Sarra Bouazza < whocares-@live.nl>

Na alle leuke discussies tijdens de les en alle tegenslagen die ik heb gehad ben ik toch geslaagd!

Bedankt voor je geduld, begrip, hulp en alle leuke lessen want zonder jou hulp had ik het allang al opgegeven. Ik vond het inderdaad ook fijn dat je de stof vaak herhaaldde en je aan mij aanpaste. Veel succes met je rijschool en bedankt voor alles

Chris Gove <kijagove@gmail.com>

Dank je  Mo! We did it.Ik voelde mij tijdens de rijles op mijn gemak. En ik heb mijn praktijkexamen B in  1 keer gehaald.  Ik ben ECHT BLIJ. Ik heb een heel slecht jaar gehad in mijn persoonlijke leven maar Mo heeft mij mij echt geholpen om te door gaan met de rijlessen.  Nogmaals bedankt en ik wens je heel veel succes met je rijschool.

Met vriendelijke  Groetjes Chris

Ivana Einmahl <ivanaeinmahl@hotmail.com>

Bedankt voor de kwaliteit lessen en de gezellige sfeer bij je in de auto.

Groetjes,

Susan Lamslag  <suzielamslag@hotmail.com>

Ja hoor, ook ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald!! 

Ik wil Mo bedanken voor de fijne lessen en ook voor de gezelligheid. Met mo kun je altijd lachen en gezellig kletsen in de auto. De lessen zijn erg fijn opgebouwt zodat je niet in het diepe wordt gegooid. Alles wordt in fases opgebouwt en je gaat pas verder met je volgende opdracht als je de andere goed kan uitvoeren. Mo heeft mij erg goed voorbereid voor het examen en dat heeft geholpen, want ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ik ben echt blij dat ik heb gehozen voor Autorijschool Het Begin!

Bedankt voor de fijne lessen Mo! Ik zal je vast nog een keer tegenkomen als ik lekker aan het rondrijden ben in mijn eigen autootje! haha!

Groetjes,
Suus