Skip to content
Haal je rijbewijs met kwaliteit!

Praktijk

Op zoek naar een goede autorijschool in Tilburg? Bij Autorijschool Het Begin kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij beginnen met een rijproef.  Door te werken met een rijproef maak je kennis met de instructeur, de auto en de eerste fase van het autorijden. Op deze manier wordt op een leuke, ontspannen manier kennisgemaakt met het voor het eerst wegrijden, remmen, stoppen, sturen, schakelen en nog een aantal bijzondere verrichtingen. Dit is geheel vrijblijvend. Daarna kan in overleg met de  instructeur een keuze gemaakt worden tussen één van de pakketten of losse lessen.

Bij onze lessen word je opgehaald en teruggebracht op een door jou aan te geven adres.
Al je vorderingen worden nauwlettend door ons gevolgd en per onderdeel nauwgezet bijgehouden op een instructiekaart. Op deze manier ga je goed voorbereid op praktijkexamen.

De lesauto is een Volkswagen Polo Bluemotion. In deze auto wordt tevens het examen afgelegd.

Milieubewust rijgedrag
Voor een beter milieu en voor de eigen portemonnee is het belangrijk dat automobilisten milieubewust autorijden, dus volgens de principes van Het Nieuwe Rijden.  De gemiddelde brandstofbesparing is ongeveer 10%. Milieubewust rijgedrag wordt in het vernieuwde rijexamen als een afzonderlijk item beoordeeld. Hierbij wordt vooral gekeken naar het anticiperend rijgedrag, zoals het rijden met een constante snelheid en het maximaal gebruikmaken van het rollend vermogen van de auto.

Daarnaast draagt Het Nieuwe Rijden bij aan grotere verkeersveiligheid en meer rijcomfort en vermindert het schade en onderhoud aan je auto of voertuig. Kortom, alle reden om Het Nieuwe Rijden toe te passen!

Wil je testen of je milieubewust rijdt? Doe dan de online rijstijltest.