Skip to content
Haal je rijbewijs met kwaliteit!

Spoedopleiding

topbanner2

Wil je het rijbewijs in een korte periode halen? Dan bieden wij de spoedopleiding in 2 tot 8 weken voor het autorijbewijs aan.

Tijdens deze spoedopleiding krijg je intensief rijles. Doordat de rijlessen korter op elkaar gepland zijn leer je veel in een korte periode. Dat scheelt je tijd en geld. Iedere spoedopleiding voor het auto rijbewijs begint met een vrijblijvende rijproef. Tijdens een 60 minuten durende rijproef analyseren wij jouw manier van auto rijden, hoe snel je leert en constateren wij wat je rijtechnisch al beheerst, wat je leersnelheid is en hoeveel autorijlessen je nodig hebt om de eerste keer te kunnen slagen voor je autorijbewijs. Hieruit zal ook blijken of je geschikt bent voor de spoedopleiding. Ook maak je kennis met de vaste rijinstructeur.

Na de rijproef weet je hoe kort de spoedopleiding gaat duren, hoe snel je kunt afrijden voor je rijexamen en wat de kosten zullen zijn. Op deze manier krijg je uiteraard uitstekend maatwerk met een hoog slagingspercentage en weet je snel waar je aan toe bent!

Mocht er onverhoopt een herexamen nodig zijn dan zullen wij de eerste voor onze rekening nemen.