Wie zijn wij?!

Wij kunnen ons goed inbeelden dat je altijd wilt weten met wie je eigenlijk te maken hebt.. want rijlessen is niet zomaar iets. Wij begrijpen als de beste wat voor een grote stap je gaat maken en je wilt natuurlijk de beste service en het fijnst je rijbewijs halen. 

Wij zijn een rijschool met zijn lesstijl gericht op jaren ervaring. Onze focus ligt natuurlijk voornamelijk op slagen, maar wij willen ook dat je snapt waarom je een bepaalde keuze maakt, zo blijft het veilig voor iedereen. De pakketten die wij hebben samengesteld zijn gebaseerd op de ervaring die wij hebben met leerlingen. 

Het Begin staat garant voor kwaliteit en kwantiteit. Zorgen dat jij in de fijnste sfeer kan leren is ons doel, jou wens is onze doel. Door deze kwaliteitsnormen kunnen wij ervoor zorgen dat je dadelijk met veiligheid en vertrouwen zelfstandig op de weg kan.

Ben je toch nog erg onzeker over wat je nu precies wilt doen en of het helemaal matched met je rij-instructeur? Vraag hieronder dan voor €42,- een proefles aan!