Als je op deze pagina terecht bent gekomen kan het zijn dat je voor ons hebt gekozen of wellicht wil weten hoe het loopt van gesprek naar examen. 

De aanloop naar lessen is een heel proces, de een vindt het fijn om eerst een gesprek te hebben en de ander vindt het fijner om meteen te beginnen, dit scheelt per persoon. Wij proberen op elke vraag te beantwoorden, zodat je niet voor verassingen komt te staan wanneer je bij ons wilt gaan lessen. 

Als we nu eenmaal overeen zijn gekomen sta je natuurlijk te poppelen om te beginnen, wij zullen dan ook conform de tijden die je doorgeeft je lessen inplannen. Wij zijn ook niet de moeilijkste in afzeggen, mocht je nu niet kunnen dan is het kosteloos 24 uur voor aanvang je les af te zeggen.

Laten we zeggen dat je nu eenmaal een tijdje lest bij ons en wij het gevoel hebben dat je eigenlijk wel klaar bent voor het examen. Mocht je nu lessen over hebben dan is het mogelijk om met ons je examen te oefenen, zo zal het officiële examen veel makkelijker gaan en zal de stress hiervoor ook minder zijn. 

Mocht je nu toch vragen hebben over de rijschool neem dan contact op of kijk op onze Veel Gestelde Vragen pagina (FAQ).